Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 54-55-56-57-58
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 54 ΕΔΩ 55 ΕΔΩ 56 ΕΔΩ
57 ΕΔΩ 58 ΕΔΩ

Eπεισόδιο 54

Η Αρζού συναντάει τον Βεϊσέλ και του λέει πως πρέπει να κάνει ότι του ζητάει αν δεν θέλει να τον καταγγείλει στην αστυνομία. Ο Κενάν δεν μπορεί να βγάλει τη Μελέκ από το μυαλό του. Είναι αποφασισμένος να της ζητήσει εξηγήσεις επειδή τον εγκατέλειψε. Η Τουγτσέ σκίζει το δώρο του Μελίχ, επειδή πιστεύει πως το έφερε για την Ελίφ και στεναχωριέται για ότι έκανε όταν καταλαβαίνει πως το δώρο ήταν για εκείνη. Πιστεύει ότι όλοι την αγαπούν περισσότερο από την Ελίφ.

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

Η Ιπέκ λυπάται όταν ακούει την Τουγτσέ να μιλάει με αυτό τον τρόπο. Τη συμβουλεύει να μάθει την αξία της οικογένειάς της και όλων των υλικών αγαθών, που της προσφέρουν και να μοιράζεται την καλή της τύχη με τους άλλους. Η Ιπέκ προσπαθεί να βάλει τα δύο κοριτσάκια να παίξουν μαζί. Ο Μελίχ εντοπίζει τον Σουφί και του λέει για ποιο λόγο τον αναζητούσε. Ο γιατρός του λέει πως το μωρό είχε δοθεί σε ένα μικρό ορφανοτροφείο στο Μπεϊκοζ και πως είχε ένα μεγάλο σημάδι στον ώμο του. Η Σεϊντά συνεχίζει να βλέπει τον Μουράτ αλλά ο Ναντίρ την ανακαλύπτει. Η αστυνομία καλεί τον Βεϊσέλ για ανάκριση σχετικά με το κύκλωμα εμπορίας παιδιών. Η Κιράζ συμπαθεί την Ελίφ πάρα πολύ και τη φροντίζει. Ο Σαντίκ βρίσκει τη διεύθυνση της Μελέκ και ενημερώνει τον Μελίχ. Η Ζεϊνέπ βρίσκει μια δικαιολογία για να μιλήσει στον Σελίμ αλλά εκείνος αισθάνεται θιγμένος και το δείχνει ξεκάθαρα… 

Επεισόδιο 55 

Ο Κενάν βλέπει τη Μελέκ στα όνειρα του. Είναι πια πεπεισμένος πως δεν θα ησυχάσει αν δεν της μιλήσει. Όσο περισσότερο προσπαθεί η Αρζού να πλησιάσει τον Κενάν, τόσο απομακρύνεται εκείνος. Η κατάσταση αυτή όμως επηρεάζει και την Τουγτσέ. Ο Σαντίκ μαθαίνει από την Ελίφ πως η μητέρα της είναι άρρωστη και νοσηλεύεται. Η Αρζού ακούει τυχαία τη συνομιλία τους, πιέζει την Ελίφ να μιλήσει και ανακαλύπτει ότι η μητέρα της χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο και πως την έσωσε ο Κενάν. Η Αρζού δεν αντέχει το σοκ και λιποθυμάει.

Ο Κενάν τη βρίσκει χωρίς τις αισθήσεις της και τη μεταφέρει στο δωμάτιο τους. Όταν συνέρχεται η Αρζού, ο Κενάν ζητάει να μάθει τι συνέβη και εκείνη τον κατηγορεί ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την οικογένειά του και πως νοιάζεται περισσότερο για μια ξένη στο νοσοκομείο. Ο Κενάν θέλει να φύγει για να αποφύγει έναν ακόμη καυγά αλλά καταλήγουν να τσακώνονται με την Αρζού πολύ άσχημα. Ο Μελίχ είναι με την Ιπέκ αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την αδελφή του. Η Ιπέκ του λέει πως η μητέρα της ανάγκασε τον αδελφό της να παντρευτεί την Αρζού για να τον κάνει να ξεχάσει τη γυναίκα, που αγαπούσε. Όταν επιστρέφουν σπίτι, η Αρζού και ο Κενάν βρίσκονται σε μεγάλη ένταση. Όταν μένουν μόνοι, ο Μελίχ πιέζει την Αρζού σχετικά με την απάντησή της για την πρόταση του να πάρει τις μετοχές της.

Η κατάσταση της Μελέκ βελτιώνεται. Επιστρέφει στη δουλειά ώστε να καταφέρει να πάρει πίσω την κόρη της το συντομότερο δυνατό. Η γειτόνισσα της, η Σεβίμ, της συστήνεται και όταν συνειδητοποιεί την κατάσταση της Μελέκ, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Ο Σελίμ πηγαίνει στο καφέ, που δουλεύει η Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ απολογείται επειδή τον πρόσβαλε, βασισμένη στο τι είπε η Πελίν και χωρίς να ακούσει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα. Ο Σελίμ της απαντάει πως έκανε και εκείνος λάθος και ζητάει συγνώμη. Συμφιλιώνονται και πηγαίνουν μαζί στη σχολή. Ο Βεϊσέλ λαμβάνει τα χαρτιά του διαζυγίου…Επεισόδιο 56

 Η Μελέκ τρομοκρατείται όταν βλέπει τον Κενάν στο καφέ, που καθαρίζει. Ο Κενάν της λέει πόσο υπέφερε εξαιτίας της και τη ρωτάει γιατί έφυγε αλλά η Μελέκ του απαντάει πως είναι πια πολύ αργά για όλα.

Ο Κενάν της δίνει το κολιέ της και φεύγει. Και οι δυο νιώθουν δυστυχισμένοι και νοσταλγούν ο ένας τον άλλο. Η Αρζού ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να βρει τον Κενάν. Ο Κενάν επιστρέφει σπίτι αλλά δεν της μιλάει και η αγωνία της Αρζού κορυφώνεται. Η Αρζού προσπαθεί να βρει τη Μελέκ και όταν μαθαίνει πως χωρίζει από τον Βεϊσέλ, γίνεται έξαλλη. Από την άλλη ο Μελίχ την πιέζει για τα χρήματα και της δίνει περιθώριο τρεις μέρες για να βρει μια λύση.

Η Τουγτσέ κουράζεται από την ένταση όλων στο σπίτι και προτείνει στην Ελίφ να παίξουν μαζί για να ξεχαστεί. Η Ελίφ νιώθει πολύ χαρούμενη. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο καφέ να βρει τη Μελέκ και της ζητάει εξηγήσεις για το διαζύγιο. Ο Βεϊσέλ ετοιμάζεται να χαστουκίσει τη Μελέκ αλλά επεμβαίνει ο Αρντά, το αφεντικό της και απειλεί τον Βεϊσέλ πως θα καλέσει την αστυνομία. Ο Βεϊσέλ αναγκάζεται να φύγει. Το βράδυ στο πλυντήριο αυτοκινήτων, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ πίνουν. Ο Βεϊσέλ είναι ανένδοτος για το θέμα του διαζυγίου. Όταν τους επισκέπτεται η Αρζού, ο Βεϊσέλ αρνείται να της πει που είναι η Μελέκ.

Η κακή διάθεση του Κενάν ανησυχεί την Ασιγιέ. Η Μελέκ λέει στην Αϊσέ και τη Ζεϊνέπ τι συνέβη με τον Βεϊσέλ και της συμπαραστέκονται. Ο Σελίμ επισκέπτεται την Ζεϊνέπ στο σπίτι της με ένα δώρο. Όταν τη βλέπει να προσπαθεί να ανάψει τη σόμπα, προσφέρεται να βοηθήσει. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως δεν θα τα καταφέρει και τον κοροϊδεύει, έτσι αποφασίζουν να βάλουν ένα στοίχημα. Ο Σελίμ ανάβει τη σόμπα και κερδίζει το στοίχημα. Η Ζεϊνέπ είναι χαρούμενης με το δώρο του Σελίμ…Επεισόδιο 57 

 Όταν η Αρζού ακούει τον Κενάν να μιλάει με τον δικηγόρο του, υποθέτει πως σκέφτεται να τη χωρίσει. Το λέει αμέσως στην Αλιγιέ, με την οποία είχε συνωμοτήσει πριν από έξι χρόνια για να ξεφορτωθούν τη Μελέκ. Η Αλιγιέ δεν πιστεύει ότι ο Κενάν θέλει διαζύγιο και λέει στην Αρζού πως όλοι πλήρωσαν ένα βαρύ τίμημα για να γίνει αυτός ο γάμος και πως η Τουγτσέ θα μεγαλώσει και με τους δύο της γονείς. Υπόσχεται πως αυτός ο γάμος θα ζει όσο είναι εκείνη ζωντανή.

Αργότερα η Αλιγιέ προσπαθεί να μιλήσει στον Κενάν αλλά δεν παίρνει απαντήσεις. Η Τουγτσέ κρυφακούει τη μητέρα της να μιλάει με τη γιαγιά της και είναι πολύ λυπημένη. Κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι συμβαίνει. Η Ελίφ βρίσκει την Τουγτσέ να κλαίει κρυφά, νιώθει άσχημα και την παρηγορεί. Η Τουγτσέ της λέει πως αποφάσισε να το σκάσει και η Ελίφ δεν την αφήνει μόνη της. Προσπαθούν να το σκάσουν μαζί αλλά φοβούνται το σκοτάδι και επιστρέφουν στο σπίτι. Η Ελίφ κρύβει την Τουγτσέ στο δωμάτιο της. Η Αρζού θυμώνει όταν ανακαλύπτει πως η Τουγτσέ έμεινε στο δωμάτιο της Ελίφ. Πηγαίνει την Τουγτσέ στο δωμάτιο της και της απαγορεύει να παίζει με την Ελίφ.

Ο Κενάν λέει στην Αρζού πως η Τουγτσέ πιστεύει ότι θα πάρουν διαζύγιο. Η Αρζού μιλάει στην Τουγτσέ, της εξηγεί την κατάσταση και το κοριτσάκι ηρεμεί. Ο Μελίχ καλεί τον Κενάν να δειπνήσουν μαζί και έχουν μια ωραία κουβέντα. Ο Μελίχ καταλαβαίνει πως ο Κενάν έχει κάποιες πληγές από το παρελθόν και αποφασίζει να πάει στη διεύθυνση, που του έδωσε ο Σαντίκ. Η Αϊσέ επισκέπτεται τη Μελέκ στο σπίτι. Βλέπει την άσχημη κατάσταση του σπιτιού, το άδειο ψυγείο και λυπάται πολύ αλλά δεν το δείχνει. Βοηθάει όπως και όσο μπορεί. Όταν ο Ερκούτ βλέπει τη Ζεϊνέπ με τον Σελίμ, γίνεται έξαλλος. Είναι αποφασισμένος να κατακτήσει την Ζεϊνέπ. Λέει στον Βεϊσέλ πως είδε την κόρη του να κυκλοφορεί με ένα αγόρι και να πηγαίνουν μαζί στη σχολή. Ο Βεϊσέλ γίνεται έξαλλος από θυμό. Η Αρζού τον επισκέπτεται ξανά και ζητάει τη διεύθυνση της Μελέκ αλλά ο Βεϊσέλ δεν τη δίνει. Ο Μουράτ αρχίζει να ανησυχεί για την οργή, που βλέπει στα μάτια της Αρζού και πηγαίνει να ειδοποιήσει τη Μελέκ, χωρίς να ξέρει πως η Αρζού τον ακολουθεί… 


Επεισόδιο 58

 Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Αρζού. Αν και της λέει πως η μόνη της επιθυμία είναι μια ζωή με την κόρη της, η Αρζού δεν την πιστεύει. Όταν η Αρζού απειλεί τη Μελέκ πως θα την κάνει να υποφέρει με τον θάνατο του ίδιου της του παιδιού, η Μελέκ λιποθυμάει. Όταν βρίσκει τις αισθήσεις της, η Μελέκ είναι τρομερά ανήσυχη και αποφασισμένη να πάρει την κόρη της πίσω. Η Ζεϊνέπ πιστεύει ότι ο πατέρας της έδωσε τη διεύθυνση τους στην Αρζού.

Θυμωμένη πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων να τον αντιμετωπίσει. Ο Ερκούτ παρεμβαίνει και προσπαθεί να μιλήσει στη Ζέϊνέπ αλλά τον αποπαίρνει. Ο Μελίχ πηγαίνει στο ορφανοτροφείο, που είχαν πάει την αδελφή του αλλά δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα γιατί τα έγγραφα κάηκαν σε μια πυρκαγιά. Ο Μελίχ αισθάνεται απελπισμένος και ζητάει τη συμβουλή του Εφρούζ. Ο Μουράτ συνεχίζει να συναντά τη Σεϊντά. Η Σεϊντά μαθαίνει πως αυτό και ο πατέρας του είχαν δώσει διπλάσια χρήματα στον Ερκούτ.

Όταν έρχεται αντιμέτωπη με τον Ερκούτ, εκείνος βρίσκει μια δικαιολογία. Η Ιπέκ μιλάει στη φίλη της Φεραγιέ για τα αισθήματά της για τον Μελίχ. Η Τουγτσέ και η Ελίφ γίνονται επιτέλους φίλες αλλά η Αρζού έχει τις αντιρρήσεις της. Ο Κενάν εξηγεί στην Αρζού για ποιο λόγο μίλησε με τον δικηγόρο του και της λέει πως είναι θυμωμένος μαζί της επειδή προκάλεσε χωρίς αιτία όλη αυτή την αναστάτωση στην οικογένεια τους. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Σελίμ ξεκαθαρίζει σε όλους πως δεν συμπαθεί τον Μελίχ…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60-61-62-63 ΕΔΩ
64-65-66-67-68 ΕΔΩ 69-70-71-72-73 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


50 ΕΔΩ
51 ΕΔΩ
52 ΕΔΩ
53 ΕΔΩ
54 ΕΔΩ
55 ΕΔΩ
56 ΕΔΩ
57 ΕΔΩ
58 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF - ΕΛΙΦ FANS
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top