Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τους περίοικους, έφτασαν εγκαίρως ώστε να αποτρέψουν την κλιμάκωση της συμπλοκής και συνέλαβαν τον 42χρονο ιδιοκτήτη

Παρά λίγο θα γινόταν μακελειό μέσα σε ένα κατάστημα στην περιοχή της Αμαλιάδας όταν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο ιδιοκτήτης ήρθε στα χέρια με δυο πελάτες και ακολούθησε συμπλοκή με λοστούς και ρόπαλα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς!

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τους περίοικους, έφτασαν εγκαίρως ώστε να αποτρέψουν την κλιμάκωση της συμπλοκής και συνέλαβαν τον 42χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος μαζί με τους δύο πελάτες ηλικίας 48 και 30 χρόνων, αφού αλληλομηνύθηκαν με τις ίδιες κατηγορίες για απειλές, εξύβριση και απόπειρα επίθεσης!

Όλα άρχισαν όταν ο 42χρονος αντέδρασε βλέποντας τους δυο πελάτες να μπαίνουν στο μαγαζί του και φέρεται να προσπάθησε να τους χτυπήσει με έναν σιδερολοστό, ένα κατσαβίδι και ένα ξύλινο ρόπαλο. Στη συνέχεια, ο ένας από τους πελάτες φέρεται να εξύβρισε τον ιδιοκτήτη και να προσπάθησε να τον χτυπήσει με γροθιές. Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και την άκρη του νήματος θα βρει ο ανακριτής που ανέλαβε την υπόθεση.
.protothema.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top