Τι δήλωσε σε αποκλειστική του συνέντευξη σε κυριακάτικο φύλλο ο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. "Ποτέ δεν είπαμε ότι θα πατήσουμε ένα κουμπί και θα επιστρέψουμε στο 2009"... Μπράβο στον Παπαδημούλη που ξεβρακώνει τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μόλις πριν λίγες μέρες μιλώντας στη ΛΑΡΚΟ είπε ότι...

θα επαναφέρει τους μισθούς στα επίπεδα του 2009 με ένα μόνο άρθρο νόμου!!!

"Παραμένουμε σταθεροί στην προεκλογική μας δέσμευση: Ακύρωση του Μνημονίου, επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν είπαμε ότι το σύνολο των στόχων μας είναι άμεσα πραγματοποιήσιμο", δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας στον "Τύπο της Κυριακής", ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει ότι "ο στρατηγικός μας στόχος είναι σοσιαλισμός με δημοκρατία και ελευθερία. Εμείς όμως δεν λέμε στις 18 σοσιαλισμός" και συμπληρώνει:

"Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι θα πατήσουμε ένα κουμπί και θα ξαναγυρίσουν τα πράγματα εκεί που ήταν το 2008 ή το 2009. Εμείς δεν επιθυμούμε την Ελλάδα της φούσκας που μας κληροδότησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Φιλοδοξούμε να βάλουμε φρένο στον υφεσιακό κατήφορο".

Σε ερώτηση αν "βγαίνουν τα κουκιά" για σχηματισμό κυβέρνησης σε περίπτωση που γινόταν εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν πρώτος, ο κ. Παπαδημούλης απαντά ότι "όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, με γνώμονα την εντολή του λαού και τη λαϊκή ψήφο, το πρόγραμμά μας και την ανάγκη για αξιόπιστα πρόσωπα στο τιμόνι της χώρας, θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να υπάρξει κυβερνητική πλειοψηφία".

planet-greece.blogspot.com/
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top