Αφού πρώτα είχε φτάσει να εγκαλεί μέχρι και και το tvxs γιατί ανέφερε ως δράστη τον Πακιστανό της Πάρου...Τώρα το έριξε στις ανύπαρκτες Μακεδονικές μειονότητες στην Ελλάδα...

Δείτε τι σχόλιο έκανε στο tvxs για το κτήνος της Πάρου..που εκτός του ότι είχε ήδη ομολογήσει,είχε ταυτοποιηθεί και το γενετικό υλικό που άφησε στα ρούχα της 15χρονης.Γράφει το Βαλκανικό Περισκόπιο- Γιῶργος Ἐχέδωρος...
Ξαναχτύπησε ο Δημητράς- Κάποιος να τον μαζέψει!!!

Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάτι για τη ''μακεδονική μειονότητα'' στην Ελλάδα...!!

Ούτε η κυβέρνηση Σαμαρά, ούτε οποιαδήποτε άλλη ελληνική κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτε για τα δικαιώματα της ‘μακεδονικής μειονότητας’ στην Ελλάδα, προειδοποιεί ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι και προσθέτει ότι όλοι οι Έλληνες πολιτικοί εμμένουν στη φαντασίωση ότι η χώρα δεν έχει ‘μακεδονική μειονότητα’.

Ο Δημητράς τονίζει ότι ορισμένοι αγνοούν τα έγγραφα με τις συστάσεις και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και είναι της άποψης ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ενδιαφέρεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, παρά τους μύθους, όπως ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για αυτά. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για το ΝΑΤΟ.

«Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ‘Σπίτι του Μακεδονικού Πολιτισμού’ (στη Φλώρινα) το οποίο προσπάθησε να λάβει άδεια το 1980 αλλά του αρνήθηκαν την εγγραφή. Έχουμε μια θετική απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αλλά και πάλι αρνήθηκε η εγγραφή. Σε λίγους μήνες περιμένουμε τη νέα αίτηση που υποβάλαμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να σταλεί στην Ελλάδα, μια χώρα που για άλλη μια φορά έχει καταδικαστεί όπως στην περίπτωση των τουρκικών ενώσεων. Ωστόσο υπάρχουν και πάλι τρόποι για τη μη εφαρμογή των αποφάσεων συμμόρφωσης. Η Ελλάδα λέει όχι στην εφαρμογή των αποφάσεων σχετικά με τις τουρκικές (σ.σ. μουσουλμανικές) ή τις ‘μακεδονικές’ (σ.σ.σλαβικές) ενώσεις».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι δήλωσε ότι οι Έλληνες πιστεύουν ότι υπάρχει απειλή για την ταυτότητά τους και τον εθνικό τους μύθο με την αναγνώριση των ατόμων σλαβικής καταγωγής ως ‘Μακεδόνες’.

Ο συγκεκριμένος, που είχε το θράσος να μηνύσει και να σέρνει στα δικαστήρια τους ΟΥΚάδες μας παρέα με άλλους προοδευτικούς σαν τον Τάρτη, εξακολουθεί να υποστηρίζει ανθελληνικές ιδέες και να προωθεί την αρρωστημένη προπαγάνδα περι υποτιθέμενων μακεδονικών μειονοτήτων... Όντως πρέπει να κάνει κάτι η Ελληνική κυβέρνηση: να μαζέψει μισέλληνες σαν του λόγου του...

ΣΧΟΛΙΟ..eglimatikotita.gr
Η λύση είναι μία..και μοναδική..Κόψτε του τις κρατικές χορηγίες και αποκλείστε τον από τα υπουργεία.Μη κυβερνητική οργάνωση δεν λέει πως έχει;...Ας βάζει λεφτά από την τσέπη του για να κάνει τον υπερευαίσθητο..Και μετά από τον οικονομικό αποκλεισμό ...συνεχόμενο έλεγχο από το ΣΔΟΕ να δούμε από που βρίσκει τα κονδύλια να συντηρεί μια από τις πιο ανθελληνικές ΜΚΟ..

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top