Αγία Νάπα-Κύπρος 23 Ιουνίου 2012. Ο Δημήτρης Μαλικόπουλος, ο νεαρός ΑΕΚτζής που μεγάλωσε στην βιομηχανική περιοχή του Ταύρου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα πυροβόλησε 14 φορές και σκότωσε πέντε.

Όταν συνελήφθη δημοσιεύματα του τύπου τον “ήθελαν” ως εκτελεστή της “Σέχτας Επαναστατών” και δολοφόνο του Σωκράτη Γκιόλια.

Αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν τις τελευταίες ώρες και για το πρόσωπο του Τάσιου Θεοφίλου ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για την ληστεία στην Alpha Bank της Πάρου.


Οι θεωρίες, για συγκοινωνούντα δοχεία ανάμεσα στην τρομοκρατία και το κοινό ποινικό έγκλημα, πυκνώνουν.

Ο Δένδιας που «βάλθηκε» να κλέψει την δόξα του Μιχάλη Χρυσοχοίδη είναι έτοιμος να καρπωθεί μια ακόμη επιτυχία της Αστυνομίας μέσα σε διάστημα δύο μηνών.

Αν μάλιστα του προκύψει και εξάρθρωση της Σέχτας των (εξαφανισμένων) Επαναστατών θα έχει μεγάλο σουξέ.

Ειδικά για την περίπτωση του Γκιόλια πάντως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σημείωναν με νόημα πως «εδώ έχουμε να κάνουμε με πληρωμένο συμβόλαιο.»

Λάδι στη φωτιά εκείνης της φημολογίας ήταν και μια διφορούμενη αποκάλυψη που είχε κάνει στην Βουλή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εποχής ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με θέμα «Οι εξελίξεις των ερευνών σχετικά με τη ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ», αναφέρθηκε και στον Σωκράτης Γκιόλια:

«Ήταν ένα νέο παιδί που μας έμαθε τι σημαίνει «blog». Είχε το troktiko το οποίο έφτανε τα 1.000.000 χτυπήματα την ημέρα, πιο πολλούς αναγνώστες δηλαδή από το σύνολο του ελληνικού Τύπου. Ό, τι έγραφε έκανε το γύρο της Ελλάδας και όχι μόνο! Ποιους εχθρούς είχε δημιουργήσει; Και γιατί οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του άνοιξαν ένα χρόνο μετά και όχι από την πρώτη ημέρα;».

Και αμέσως μετά ο Καρατζαφέρης έριξε τη βόμβα: «Σας θυμίζω με την υπόθεση Σφηνιά ότι, όταν αυτοκτόνησε ο εφοπλιστής, σε 24 ώρες είχαν κληθεί ως μάρτυρες εκείνοι με τους οποίους είχε μιλήσει το τελευταίο 24ωρο στο τηλέφωνο. Τι έγινε με εκείνους που μίλησαν με το Γκιόλια το τελευταίο 24ωρο; Ακόμα δεν έχει κληθεί κανείς!

Ανάμεσα σε αυτούς, μάλιστα, και κορυφαίος επιχειρηματίας της χώρας. Γιατί δεν τον καλέσατε να τον ρωτήσετε «Τι λέγατε 2 ώρες πριν τη δολοφονία;». Σας είπε; Σας αποκάλυψε κανένα μυστικό; Δεν είχατε τον προβληματισμό, την αγωνία, το ενδιαφέρον;
Ένα χρόνο για το άνοιγμα του υπολογιστή και του τηλεφώνου του;

Η γραφολογική εξέταση παρεδόθη πριν 1 μήνα. 11 μήνες; Δεν είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κ. Υπουργέ; Δεν είναι εύλογα τα ερωτήματα;
Επίσης, η βαλλιστική έρευνα έκανε 11 μήνες!»

Καθώς λοιπόν οι Αρχές ακουμπάνε τις διασυνδέσεις ποινικών και τρομοκρατίας, η συγκεκριμένη αποκάλυψη του Γιώργου Καρατζαφέρη λαμβάνει άλλες διαστάσεις. Εαν οι Αρχές κρατάνε τον εκτελεστή της Σέχτας πολύ πιθανόν να ανοίξουν στόματα και ο Δένδιας να ακουμπήσει τον “μυστηριώδη” επιχειρηματία με τον οποίο συνομιλούσε το θύμα, λίγο πριν εκτελεσθεί, σύμφωνα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

kourdistoportocali.com
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top