Περιορισμένες είναι οι ελληνικές συμμετοχές στην 9η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Στο στίβο, το μεσημέρι το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο τον τελικό στον Μαραθώνιο γυναικών στις 13.00, με τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Κεφάλα. Είναι η παρθενική της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και στόχος της είναι ένα καλό πλασάρισμα βελτιώνοντας αν τα καταφέρει και το ατομικό της ρεκόρ.

Το βράδυ (21:05) στα προκριματικά του ύψους θα έχουμε τη συμμετοχή του Κώστα Μπανιώτη. Ο 26χρονος άλτης θα πάρει μέρος για 2η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και στόχος του είναι να περάσει στον τελικό της Τρίτης. Ο Μπανιώτης, έχει καλύτερη φετινή ατομική επίδοση 2.25μ, ενώ το ατομικό του ρεκόρ είναι 2.28μ

Στο Γουεϊμάουθ διεξάγονται οι δύο τελευταίες ιστιοδρομίες (9η και 10) στα RS-X ανδρών, με τον Βύρωνα Κοκκαλάνη να διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στη δεκάδα που θα αγωνιστεί την Τρίτη στον αγώνα μεταλλίων (medal race). Αντίθετα, η Αγγελική Σκαρλάτου θα ολοκληρώσει λογικά τις προσπάθειές της στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, ενώ οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης θα μετάσχουν στις κούρσες 12 και 13 της κλάσης 49er (στην οποία γίνονται 15 ιστιοδρομίες και μετά ο αγώνας μεταλλίου).

Τέλος, αρχίζει αύριο στο «Ακουάτικς Σέντερ» η συγχρονισμένη κολύμβηση, με τις Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη να αγωνίζονται στις 17:00 στο τεχνικό πρόγραμμα του προκριματικού στο ντουέτο. Μετέχουν συνολικά ζευγάρια από 24 χώρες και η 12άδα του τελικού θα προκύψει από τον συνυπολογισμό του τεχνικού με το ελεύθερο πρόγραμμα (το οποίο διεξάγεται τη Δευτέρα).
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top