[Ο Βαξεβάνης τελικά αποκαλύπτεται σαν ο δικομανής που χάσαμε! Έχει τρελάνει όλους στις μηνύσεις παρόλο που ξέρει ότι σε λίγο θα αφεθούν ελεύθεροι και θα αθωωθούν γιατί οι ιστορίες του δεν μπορούν να αποδειχθούν... Εν τω μεταξύ πάσχει και από μανία καταδίωξης μιας και σήμερα στη σελίδα του δημοσιεύει τη φωτο κάποιου ο οποίος λέει τον παρακολουθεί για λογαριασμό τραπεζίτη... μήπως πρέπει να τον κοιτάξει κανας γιατρός;]


Συνελήφθη σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
με τη διαδικασία του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
H μήνυση αφορά δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα, που είχαν αναρτηθεί στη zougla.gr. Στις δηλώσεις του, ο κ. Σούρλας υποστήριζε πως ο Κώστας Βαξεβάνης «έθαψε» θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Να σημειωθεί ότι συνελήφθη και ο αρχισυντάκτης του zougla, Νικος Γεωργιάδης, ενώ ο κ. Βαξεβάνης είχε μηνύσει και τον κ. Σούρλα παραθέτοντας στη μήνυση του δημοσιεύματα της «Πανδώρας» που αναφέρονταν στις καταγγελίες του κ. Σούρλα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Οι κύριοι Τριανταφυλλόπουλος και Γεωργιάδης συνελήφθησαν σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας του κ. Βαξεβάνη (koutipandoras.gr), η σύλληψη ήρθε μετά «από μια ενδιαφέρουσα γνωμάτευση της εισαγγελίας Αθηνών, η οποία απεφάνθη ότι συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία παραμένουν αναρτημένα, αποτελούν ένα διαρκές αδίκημα και ως εκ τούτου δικαιολογείται η ενεργοποίηση του αυτοφώρου όσο αυτά είναι αναρτημένα».

Ωστόσο, ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν διαπράχθηκε κάποιο αδίκημα, και στη συνέχεια οι δύο δημοσιογραφόι αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι κύριοι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Νίκος Γεωργιάδης θα κληθούν να δώσουν ανομωτί καταθέσεις.

dexiextrem.blogspot.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top