Όπως είδαμε στην προηγούμενη ανάρτηση (εδώ), η ίδια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συμφώνησε στο Eurogroup στις 11-7-2011, την δυνατότητα για κάθε κράτος της ευρωζώνης να ζητήσει εγγυήσεις για το νέο δάνειο. Όπως όμως μας αποκαλύπτει και πάλι το blog exomatiakaivlepo και όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος είχε πει σε παλιότερη (24-6-2011) τηλεοπτική του συνέντευξη στον....κ. Χατζηνικολάου για το ίδιο ζήτημα:«Μπορούσα εγώ να δεχτώ το κοινό ανακοινωθέν με τέτοια παραγραφούλα μέσα;» και μάλιστα αναλύει τους λόγους για τους οποίους δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτό το θέμα των εγγυήσεων και τους οποίους λόγους υποτίθεται ότι εξήγησε στους Φινλανδούς.
Σήμερα όμως αποκαλύπτεται ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Βενιζέλου, τελικά και η παραγραφούλα μπήκε στις 11-7-2011 στο κοινό ανακοινωθέν του τότε Eurogroup, φυσικά με την έγκριση της ελληνικής πλευράς και συμφωνήθηκε μετά εγγύηση με την Φινλανδία, με αποτέλεσμα τώρα να ζητούν όλα τα κράτη εγγυήσεις.

Το έχουμε παράπονο αυτή η κυβέρνηση να πει μια φορά την αλήθεια στον ελληνικό λαό, ή τουλάχιστον να μην δίνει διαβεβαιώσεις που αμέσως μετά η ίδια καταπατά. Το έχει φαίνεται σε κακό.
Βέβαια η πραγματικότητα έχει να κάνει με την προπαγάνδα. Η αλήθεια αποκρύπτεται και βγαίνει λίγο λίγο και συμπτωματικά, γιατί αν βγει απότομα ωμή και χωρίς προηγούμενο καθησυχασμό, θα κινδυνεύσει άμεσα το καθεστώς.

Δείτε το βίντεο:+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top